Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Fisk med green curry paste

Härlig asiatisk wok med ostronskivling, morot och minimajs. Underbara smaker av green currypaste, oystersås och fisksås trängs i denna wok som du serverar till stekt fisk.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och hacka vitlöken. Skala moroten och skär den i strimlor. Skölj och skär sparris, svamp och tomater i bitar.
  2. Fräs vitlök och currypaste i olivolja i en wok.
  3. Tillsätt allt grönt utom tomater, oystersås, fisksås och socker i pannan och woka snabbt. Grönsakerna ska ha kvar sin spänst.
  4. Tillsätt tomaterna.
  5. Servera med stekt fisk.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 morot
  • 150 g grön sparris
  • 150 g ostronskivling eller annan svamp
  • 3 tomater
  • 2 msk olivolja
  • 1/2 msk green currypaste
  • 150 g sockerärtor
  • 150 g haricots verts
  • 125 g minimajs
  • 3 msk oystersås
  • 2 msk fisksås
  • 1/2 msk strösocker
  • stekt fisk till servering
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?