Fisk i form
Denna underbara fisk tillagar du i ugn under en smakrik smet av morot, lök och persilja som blandas med ost, senap och citronpeppar. Ugnslaga filéerna och bjud sedan på fisk i form under krispigt och gott morotstäcke med varm potatismos och sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2000
Ingredienser
4 portioner
500 g fiskfilé (av torsk, kolja eller gös)
2 morötter
1 gul lök
1/2 knippa persilja
2 dl riven ost
1/2 msk fransk senap
1 - 2 äggulor
1/2 tsk salt
1/2 tsk citronpeppar
Till servering
blandad sallad
4 port potatismos
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
God, men den slår inte farmors. Note to self: måste fiska fram hennes recept.
Emil
2018-06-20tog ett helt ägg istället och mer salt och citronpeppar
Karin
2013-10-16tog vitlök i stället för senap smakade bättre för min del
Henrik
2010-10-24