Fisk au four

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
1
Fisk au four

Detta recept på fisk au four ger en tjusig fiskrätt. Du tillagar fisk, exempelvis torsk, sej eller hoki, i ugn och blandar en sufflésmet av äggulor, majonnäs och fiskgratäng mix som du brer över fisken. Servera med saffransris och sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1996

Fisk au four

Ingredienser

4 portioner
1   pkt torsk, sej eller hoki (à 400 g)
1 dl  fiskbuljong
4   ägg
1 1/2 dl  lättmajonnäs
1   pkt fiskgratäng mix
4   port ris
1   pkt saffran (à 1/2 g)
sallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Tradigt, tradigt, tradigt...

Hans

2005-11-28

Testa liknande recept

Fiskgratäng till vardags
Betyg 3 av 5.
384 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade fiskburgare
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad torskrygg Nicoice
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskgryta med citron
Betyg 4.1 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskgratäng med broccoli och dragon
Betyg 3.9 av 5.
32 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med fräsch grönsaksröra
Betyg 1.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga