Fisk au four

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
1
Fisk au four

Detta recept på fisk au four ger en tjusig fiskrätt. Du tillagar fisk, exempelvis torsk, sej eller hoki, i ugn och blandar en sufflésmet av äggulor, majonnäs och fiskgratäng mix som du brer över fisken. Servera med saffransris och sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1996

Fisk au four

Ingredienser

4 portioner
1 pkt torsk, sej eller hoki (à 400 g)
1 dl fiskbuljong
4 ägg
1 1/2 dl lättmajonnäs
1 pkt fiskgratäng mix
4 port ris
1 pkt saffran (à 1/2 g)
sallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Tradigt, tradigt, tradigt...

Hans

2005-11-28

Testa liknande recept

Fiskgratäng med broccoli och dragon
Betyg 3.9 av 5.
33 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade fiskburgare
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgratäng till vardags
Betyg 3 av 5.
386 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskgryta med citron
Betyg 4.1 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad torskrygg Nicoice
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med fräsch grönsaksröra
Betyg 1.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga