Fishcakes med morotssallad och kokos

16
1
Fishcakes med morotssallad och kokos

Fishcakes med morotssallad och kokos är en spännande rätt med asiatiska toner. De ljuvliga fiskkakorna, gjorda på bland annat mixad fisk, ströbröd, vitlök, ingefära och sambal oelek smälter fint i munnen och har en alldeles förträfflig smak!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 5 2013

Fishcakes med morotssallad och kokos

Ingredienser

400 g
sejfilé
0.5 dl
ströbröd
0.75 dl
vatten
1
liten vitlöksklyfta
1 msk
finriven färsk ingefära
4
portioner ris (gärna basmatiris)
1 tsk
sambal oelek
0.5
kruka koriander
1
ägg
1 tsk
salt
3
morötter
1
lime
-
salt och peppar
3 msk
riven kokos
2 msk
olja
1 dl
sweet chilisås

För alla

Rätten är fri från laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber.
Under 45 minuter

Gör så här

Tips

Barnknepet: uteslut koriandern om barnen inte tycker om den.

Vad tyckte du om receptet?

16

Kommentar

Lillian

7/29/2020

Jättegott, kommer absolut göra om det!

Näringsvärde per portion

Energi 2143 KJ / 512 kCal
Fett 13.5 g
Kolhydrater 65.8 g
Protein 29.3 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept