Fishcakes med morotssallad och kokos

Betyg 4 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Fishcakes med morotssallad och kokos

Fishcakes med morotssallad och kokos är en spännande rätt med asiatiska toner. De ljuvliga fiskkakorna, gjorda på bland annat mixad fisk, ströbröd, vitlök, ingefära och sambal oelek smälter fint i munnen och har en alldeles förträfflig smak!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 5 2013

Fishcakes med morotssallad och kokos

Ingredienser

4 portioner
400 g sejfilé
1/2 dl ströbröd
3/4 dl vatten
1 liten vitlöksklyfta
1 msk finriven färsk ingefära
4 portioner ris (gärna basmatiris)
1 tsk sambal oelek
1/2 kruka koriander
1 ägg
1 tsk salt
3 morötter
1 lime
salt
peppar
3 msk riven kokos
2 msk olja
1 dl sweet chilisås

Gör så här

00:05:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Idag var det andra gången jag gjorde de här. Ska fundera på en god sås till nästa gång.

    Tore

  • Jättegott, kommer absolut göra om det!

    Lillian

Näringsvärde per portion

Energi2143 KJ / 512 kCal
Fett13.5 g
Kolhydrater65.8 g
Protein29.3 g

Testa liknande recept

  • Crab cakes med sötsur dipp
    Betyg 1.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sej med chipotleglaze
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekt sej med slaw på rättika
    Betyg 2.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ugnssej med frasiga örter
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad