Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Sötstarka fiskbullar i form

Sötstarka fiskbullar, en ny spännande variant att tillreda de klassiska fiskbullarna på. Tillsammans med kokosmjölk och sweet chilisås får denna fiskrätt en exotisk lockande doft och med wokgrönsakerna tillför du både färg och smak.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Låt fiskbullarna rinna av. Varva fiskbullarna och wokgrönsakerna, som inte behöver tinas först, i en ugnssäker form.
  3. Blanda kokosmjölken med sweet chilisås och häll blandningen i formen. Tillaga mitt i ugnen i ca 20 min.
  4. Till servering: Servera de sötstarka bullarna med riset, gurkstavar och bröd.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 3 dl jasminris
  • 2 burkar fiskbullar i buljong (à 375 g)
  • 1 påse djupfrysta wokgrönsaker (à 600 g)
  • 1 liten burk kokosmjölk (à ca 200 ml)
  • 3 1/2 msk sweet chilisås
Till servering
  • gurka i stavar
  • bröd
Lägg till i inköpslistan
Så handlar du snabbare

Näringsvärde
Per portion

Energi 2081 kJ / 496 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden

Just nu kan vissa användare inte se saldo i appen ICA Handla. Vi arbetar på en lösning.