Filodegsrulle med parmesan och spenat

Filodegsrullar fyllda med parmesan, spenat och purjolök är perfekta att servera som ett litet tilltugg. Stek rullarna fint gyllenbruna i en stekpanna och servera omgående.

Gör så här
00:01:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per styck.
Energi305 KJ / 73 kCal
Fett4 g
Salt0.3 g
Kolhydrater6 g
Protein3 g
Kommentarer
5 stSmakade väldigt mycket lök! Jag kanske hade en för stor purjolök? Det vore bra med hur mycket purjolök man ska ha i receptet, i gram.
Gabriella
Går de att frysa?
Birgitta
Hej Birgitta! Dessvärre tappar de nog sin frasighet i frysen. Så vi skulle inte rekommendera det. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Jag undrar; det står i ingressen att man ska steka rullarna o servera omgående, men i beskrivningen står det att de ska svalna. Vilket rekommenderas?
Anna
Hej Anna! Tack för din fråga. Tanken är att de ska serveras omgående efter att de har svalnat, de är som allra godast samma dag som du tillagar dem. Hälsningar Elina
ICA-köket
Ska det inte vara vitlök med i receptet? Vitlök nämns i beskrivningen……
Carina
Hej Carina! Tack för din fråga. Receptet är inte provlagat med vitlök men den hade hamnat i beskrivningen ändå. Vi har nu rättat till beskrivningen. Det går självklart bra att ha i vitlök i fyllningen om du vill ha lite extra smak i den. 😊 Hälsningar Elina
ICA-köket
Riktig höjdare
Christina