Filodegsrullar med svamp
Filodegsrullar fyllda med svamp är perfekt att servera som meze eller vegetariskt tilltugg på buffén eller till picknicken. Smakerna passar till rätter från mellanöstern, som exempelvis libanesisk mat. Servera gärna filodegsrullarna med en yoghurtsås eller dipp!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2020
Ingredienser
6-8 portioner
Fyllning
1 gul lök
1/2 röd chili
500 g färska champinjoner
2 msk olivolja
1 dl rostade solroskärnor
1/2 tsk flingsalt
2 krm svartpeppar
1 förp filodeg (à 250 g)
ca 1 l neutral olja till fritering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per port på 6 portioner.
Energi1329 KJ / 318 kCal
Fett18 g
Salt1 g
Kolhydrater28 g
Protein8 g
Kommentar
Funkar det att äta dem kalla.
Rose-marie
2023-07-07Hej Rose-Marie! Det funkar men de är godast som varma eller ljumna. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-07-20