Ett läckert brytbröd med örter som du gräddar i en bakform. Ett säkert kort till festliga tillfällen. Härligt att se på och supergott. Bara att bryta sig en bit och hugga in!
Innehåller gluten. Fri från ägg. Gör laktosfri: välj laktosfritt smör. Gör mjölkproteinfritt: välj mjölkproteinfritt matfett.
Näringsvärdet är beräknat per bit (på 12 bitar) och på torrvikten, exkl serveringsförslagen.
Över 60 minuter
Gör så här
Vad tyckte du om receptet?
3
1 st
Kommentar
Lise-lotte
4/4/2020
Nu måste ni väl glömt det röda som syns tydligt i brödet? Antingen om det är soltorkade tomater, kross tomater eller ajvar????
Redaktionen ICAse
4/7/2020
Hej Lise-Lotte! Hmm... Det är inget utöver det som finns på ingredienslistan i eller på brödet... Det är lökfräset som har fått färg i ugnen och varför den ser röd ut på din skärm är ett mysterium... På min skärm ser lökfärset brunt ut. Men hoppas att du vill baka brödet och gillar det! Hälsningar Elina
Kommentar
Lise-lotte
4/4/2020Nu måste ni väl glömt det röda som syns tydligt i brödet? Antingen om det är soltorkade tomater, kross tomater eller ajvar????
Redaktionen ICAse
4/7/2020Hej Lise-Lotte! Hmm... Det är inget utöver det som finns på ingredienslistan i eller på brödet... Det är lökfräset som har fått färg i ugnen och varför den ser röd ut på din skärm är ett mysterium... På min skärm ser lökfärset brunt ut. Men hoppas att du vill baka brödet och gillar det! Hälsningar Elina