En god och matig ugnsomelett med svamp och tomat som du enkelt bakar i ugnen. Servera med stekta kycklingfiléer och den härliga champinjonkrämen. Gott och festligt som passar hela familjen.
Ingredienser
4 portioner
Ugnsomelett
1 1/2
msk
vetemjöl
3
dl
mjölk (3%)
8
ägg
1/2
tsk
salt
1
krm
peppar
smör till formen
Champinjonkräm
1
gul lök
250
g
champinjoner
1
msk
smör
1
kruka dragon
2
dl
crème fraiche
1
msk
dijonsenap
Tillbehör
250
g
körsbärstomater
65
g
röd mangold
Kyckling
ca 500
g
kycklinginnerfilé (små fina filéer)
1
msk
smör
För alla
Innehåller gluten och ägg. Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk, smör och crème fraiche. Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk, smör och crème fraiche till mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Kommentarer