Ugnsomelett med svamp och tomat

Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Ugnsomelett med svamp och tomat

En god och matig ugnsomelett med svamp och tomat som du enkelt bakar i ugnen. Servera med stekta kycklingfiléer och den härliga champinjonkrämen. Gott och festligt som passar hela familjen.

Ugnsomelett med svamp och tomat

Ingredienser

4 portioner

Ugnsomelett

1 1/2 msk  vetemjöl
3 dl  mjölk (3%)
8   ägg
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar
smör till formen

Champinjonkräm

1   gul lök
250 g  champinjoner
1 msk  smör
1   kruka dragon
2 dl  crème fraiche
1 msk  dijonsenap

Tillbehör

250 g  körsbärstomater
65 g  röd mangold

Kyckling

ca 500 g  kycklinginnerfilé (små fina filéer)
1 msk  smör

För alla

Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk, smör och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk, smör och crème fraiche till mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Under 45 min att tillaga
Rostad potatis med dragonkräm och kyckling
Betyg 4.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sill med basilika och lime
Betyg 4.3 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ädelostsallad med gulbetor
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äggpizza
Betyg 4 av 5.
30 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Citronfromage
Betyg 4.5 av 5.
23 personer har röstat
Över 60 min att tillaga