En god och matig ugnsomelett med svamp och tomat som du enkelt bakar i ugnen. Servera med stekta kycklingfiléer och den härliga champinjonkrämen. Gott och festligt som passar hela familjen.
Ingredienser
4 portioner
Ugnsomelett
1 1/2 msk vetemjöl
3 dl mjölk (3%)
8 ägg
1/2 tsk salt
1 krm peppar
smör till formen
Champinjonkräm
1 gul lök
250 g champinjoner
1 msk smör
1 kruka dragon
2 dl crème fraiche
1 msk dijonsenap
Tillbehör
250 g körsbärstomater
65 g röd mangold
Kyckling
ca 500 g kycklinginnerfilé (små fina filéer)
1 msk smör
För alla
Innehåller gluten och ägg. Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk, smör och crème fraiche. Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk, smör och crème fraiche till mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Kommentarer