Ugnsomelett med svamp och tomat

5
0
Ugnsomelett med svamp och tomat

En god och matig ugnsomelett med svamp och tomat som du enkelt bakar i ugnen. Servera med stekta kycklingfiléer och den härliga champinjonkrämen. Gott och festligt som passar hela familjen.

Skriv ut
Ugnsomelett med svamp och tomat

Ingredienser

4 portioner

Ugnsomelett

1 1/2 msk
vetemjöl
3 dl
mjölk (3%)
8
ägg
1/2 tsk
salt
1 krm
peppar
-
smör till formen

Champinjonkräm

1
gul lök
250 g
champinjoner
1 msk
smör
1
kruka dragon
2 dl
crème fraiche
1 msk
dijonsenap

Tillbehör

250 g
körsbärstomater
65 g
röd mangold

Kyckling

ca 500 g
kycklinginnerfilé (små fina filéer)
1 msk
smör

För alla

Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk, smör och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk, smör och crème fraiche till mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Testa liknande recept