Ugnsomelett med svamp och tomat
![Ugnsomelett med svamp och tomat](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_195637/cf_259/ugnsomelett_med_svamp_och_tomat.jpg)
En god och matig ugnsomelett med svamp och tomat som du enkelt bakar i ugnen. Servera med stekta kycklingfiléer och den härliga champinjonkrämen. Gott och festligt som passar hela familjen.
![Ugnsomelett med svamp och tomat](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_195637/cf_259/ugnsomelett_med_svamp_och_tomat.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Ugnsomelett
1 1/2 msk vetemjöl
3 dl mjölk (3%)
8 ägg
1/2 tsk salt
1 krm peppar
smör till formen
Champinjonkräm
1 gul lök
250 g champinjoner
1 msk smör
1 kruka dragon
2 dl crème fraiche
1 msk dijonsenap
Tillbehör
250 g körsbärstomater
65 g röd mangold
Kyckling
ca 500 g kycklinginnerfilé (små fina filéer)
1 msk smör
För alla
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk, smör och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk, smör och crème fraiche till mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk, smör och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk, smör och crème fraiche till mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer