Ugnsomelett med svamp och tomat

Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
0
Ugnsomelett med svamp och tomat

En god och matig ugnsomelett med svamp och tomat som du enkelt bakar i ugnen. Servera med stekta kycklingfiléer och den härliga champinjonkrämen. Gott och festligt som passar hela familjen.

Ugnsomelett med svamp och tomat

Ingredienser

4 portioner

Ugnsomelett

1 1/2 msk  vetemjöl
3 dl  mjölk (3%)
8   ägg
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar
smör till formen

Champinjonkräm

1   gul lök
250 g  champinjoner
1 msk  smör
1   kruka dragon
2 dl  crème fraiche
1 msk  dijonsenap

Tillbehör

250 g  körsbärstomater
65 g  röd mangold

Kyckling

ca 500 g  kycklinginnerfilé (små fina filéer)
1 msk  smör

För alla

Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk, smör och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk, smör och crème fraiche till mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Under 45 min att tillaga
Rostad potatis med dragonkräm och kyckling
Betyg 4.3 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sill med basilika och lime
Betyg 4.3 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äggpizza
Betyg 4 av 5.
30 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Citronfromage
Betyg 4.5 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Påsktårta cheesecake
Betyg 3.8 av 5.
30 personer har röstat
Över 60 min att tillaga