Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Filodegspinnar

Filodegspinnar är ett gott tilltugg som är enkelt att göra. Rulla ut filodegen och blanda honung och kanel och bred över halva. Vik ihop och skär i remsor och grädda i ugn. Mums!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 sats portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rulla ut filodegen på ett bakplåtspapper.
  2. Blanda honung och kanel och bred över halva filodegen. Vik över den andra deghalvan.
  3. Skär ca 1/2 cm breda remsor med en vass kniv. Grädda i 225°C, ca 10 min. Låt pinnarna kallna.

Ingredienser

Portioner: 1 sats
  • 1 ark filodeg (finns i t ex orientaliska butiker och välsorterade livsmedelsbutiker)
  • 1/2 dl honung
  • 1 msk kanel
Lägg till i inköpslistan