Filodegsknyten med tapenade

48
0
Filodegsknyten med tapenade

De här tapenadefyllda filodegsknytena är en riktigt bra rätt till plock- eller buffébordet. Mozzarella och basilika ger krämighet och smak. Servera gärna ihop med charkuterier.

Filodegsknyten med tapenade

Ingredienser

8 bufféportioner
1 kruka basilika
125 g mozzarella
1 dl tapenad
2 krm svartpeppar
4 ark kyld filodeg
1 äggula
2 msk olivolja

För alla

Rätten innehållet gluten och ägg.
Gör mjölkproteinfri: byt mozzarellan mot ett mjölkfritt ostalternativ.
Gör laktosfri: använd laktosfri mozzarella.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

48

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 849 KJ / 203 kCal
Fett 16 g
Salt 0.3 g
Kolhydrater 11 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden