Filodegsknyten med tapenade

Betyg 3.1 av 5.
48 personer har röstat
0
Filodegsknyten med tapenade

De här tapenadefyllda filodegsknytena är en riktigt bra rätt till plock- eller buffébordet. Mozzarella och basilika ger krämighet och smak. Servera gärna ihop med charkuterier.

Filodegsknyten med tapenade

Ingredienser

8 bufféportioner
1   kruka basilika
125 g  mozzarella
1 dl  tapenad
2 krm  svartpeppar
4   ark kyld filodeg
1   äggula
2 msk  olivolja

För alla

Rätten innehållet gluten och ägg.
Gör mjölkproteinfri: byt mozzarellan mot ett mjölkfritt ostalternativ.
Gör laktosfri: använd laktosfri mozzarella.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
48 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi849 KJ / 203 kCal
Fett16 g
Salt0.3 g
Kolhydrater11 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Cigarah bureyi-ostrullar
Betyg 3 av 5.
95 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chokladbaklava
Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ostrullar på filodeg 
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Enkel baklava
Betyg 4.2 av 5.
75 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Färskostrullar med honung och frukt
Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Filodegsrullar med prästost
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga