Filodegspaj med brie, päron och rosmarin

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
1
Filodegspaj med brie, päron och rosmarin

Härligt frasig filodegspaj fylld med brieost, päron, honung och rosmarin. En riktigt god förrätt med filodeg och ost helt enkelt.

Filodegspaj med brie, päron och rosmarin

Ingredienser

6 portioner som förrätt
12 ark filodeg
2 msk olivolja
1 brieost (à 200 g)
1 medelstort päron
1 ägg
1/2 dl vispgrädde
1/2 dl mjölk 3 %
1 krm salt
1 krm nymalen svartpeppar
1/4 kruka rosmarin (1 msk hackad för 6 portioner)
1 - 2 msk flytande honung

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentar

Otroligt enkelt och gott. Sommarens givna tillbehör!

Anna josefine

2024-05-25

Näringsvärde per portion

Energi1438 KJ / 343 kCal
Fett21 g
Salt0.8 g
Kolhydrater28 g
Protein10 g

Testa liknande recept

Somrig sallad med pannoumi och jordgubbar
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Salted caramel islatte
Betyg 4.1 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Noblessetårta
Betyg 3.8 av 5.
312 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Äpple- och vitlökssås
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Frappe
Betyg 3.7 av 5.
23 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bakad brie i bröd
Betyg 4.7 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga