Filodegspaj med brie, päron och rosmarin

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Filodegspaj med brie, päron och rosmarin

Härligt frasig filodegspaj fylld med brieost, päron, honung och rosmarin. En riktigt god förrätt med filodeg och ost helt enkelt.

Filodegspaj med brie, päron och rosmarin

Ingredienser

6 portioner som förrätt
12 ark filodeg
2 msk olivolja
1 brieost (à 200 g)
1 medelstort päron
1 ägg
1/2 dl vispgrädde
1/2 dl mjölk 3 %
1 krm salt
1 krm nymalen svartpeppar
1/4 kruka rosmarin (1 msk hackad för 6 portioner)
1 - 2 msk flytande honung

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat

Kommentar

Otroligt enkelt och gott. Sommarens givna tillbehör!

Anna josefine

2024-05-25

Näringsvärde per portion

Energi1438 KJ / 343 kCal
Fett21 g
Salt0.8 g
Kolhydrater28 g
Protein10 g

Testa liknande recept

Spenatsallad med kronärtskockor och brie
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Norrländsk duo2 – grillat tunnbröd med hjortron och brie
Betyg 3.6 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inbakad brie
Betyg 3.3 av 5.28 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fylld brieost
Betyg 2.4 av 5.107 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Björnbärstoast med brie och spenat
Betyg 3.7 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Brie- och tomattårta till drinken
Betyg 3.7 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad