Filodegspaj med brie, päron och rosmarin
Härligt frasig filodegspaj fylld med brieost, päron, honung och rosmarin. En riktigt god förrätt med filodeg och ost helt enkelt.
Ingredienser
6 portioner som förrätt
12 ark filodeg
2 msk olivolja
1 brieost (à 200 g)
1 medelstort päron
1 ägg
1/2 dl vispgrädde
1/2 dl mjölk 3 %
1 krm salt
1 krm nymalen svartpeppar
1/4 kruka rosmarin (1 msk hackad för 6 portioner)
1 - 2 msk flytande honung
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1438 KJ / 343 kCal
Fett21 g
Salt0.8 g
Kolhydrater28 g
Protein10 g
Kommentar
Otroligt enkelt och gott. Sommarens givna tillbehör!
Anna josefine
2024-05-25