Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
En saftig och god glutenfri filmjölkslimpa gjord på chiamjöl och bovetemjöl istället för vetemjöl. Brödet smaksätts med torkade fikon och grovhackade hasselnötter. Genom att tillsätta chiamjöl i degen får du ett saftigt bröd som dessutom är rikt på omega-3, fibrer och kalcium.
Detta recept är gjort för 1 bröd portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Fri från gluten och ägg men innehåller mjölkprotein.Gör laktosfri: välj laktosfri filmjölk.
Recept och bild i samarbete med Risenta.
Filmjölksbröd med bovetemjöl
Juligt filmjölksbröd
Mörkt filmjölksbröd
Filé med basilika- och parmesanpotatis med citrongräddsås
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer