Detta filmjölksbröd blir garanterat saftigt varje gång, och extra gott blir det med fikon i degen som tillför ljuvlig sötma och grovhackade hasselnötter ger ett härligt krisp. Servera med keso, avokado och körsbärstomater.
Samarbete med:
Risenta
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegott och lättbakat. Bytte ut hasselnötterna mot wahlnötter samt fikonen mot aprikoser. Solroskärnorna gav gröna nyanser i brödet som var väldigt dekorativt.
Katarina
2023-09-24Hej! Jättegott och lätt att baka. I mitt bröd blev det gröna fläckar, verkar som det är solrosfröna... Ska det bli så??
Anna
2023-09-20Hej Anna! Det är tyvärr svårt att veta vad det är utan att ha sett brödet men om du följde receptet och brödet smakar bra så är det säkerligen helt normalt. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-09-22Grymt bra
Natalie
2022-11-30