Detta filmjölksbröd blir garanterat saftigt varje gång, och extra gott blir det med fikon i degen som tillför ljuvlig sötma och grovhackade hasselnötter ger ett härligt krisp. Servera med keso, avokado och körsbärstomater.
Vad tyckte du om receptet?
Pia
Underbart gott, bara en klick smör på.
Sabina
Lätt att göra och uppskattat av hela familjen! Vi har varierat innehållet utefter vad vi har haft hemma och brödet blir ändå alltid lika gott.
Therese
Går det få fram näringsvärdet på detta bröd? Mvh Therese
Kommentarer
Pia
2021-02-10Underbart gott, bara en klick smör på.
Sabina
2021-01-24Lätt att göra och uppskattat av hela familjen! Vi har varierat innehållet utefter vad vi har haft hemma och brödet blir ändå alltid lika gott.
Therese
2021-01-20Går det få fram näringsvärdet på detta bröd? Mvh Therese