Fetaostpiroger

65
6
Fetaostpiroger

Dessa grekiskinspirerade härliga smördegspiroger med fetaost, spenat, vitlök och hasselnötter svänger du ihop på under en timme! Passar utmärkt som mingelmat eller på buffébordet!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2006

Fetaostpiroger

Ingredienser

10 bitar
1 paket fryst smördeg (à 5 plattor, 425 g)
400 g färsk spenat
1/2 dl hasselnötter
3 vitlöksklyftor
1 dl bladpersilja
2 msk olivolja
1/2 tsk salt
1 tsk rosépeppar
100 g fetaost
1 ägg
1 msk vatten

För alla

Innehåller mjölk.
Gör glutenfri: använd glutenfri smördeg.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i smördegen. Uteslut ägget och fäst samman degen med vatten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

65

Kommentarer

Berit

2021-06-15

Kan man förbereda o frysa in?

Sari

2021-05-25

Ska man skära upp i trekanter före eller efter gräddning?

Redaktionen ICAse

2021-05-25

Hej Sari! Du ska skära i trekanter efter gräddning. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina

Lana

2021-02-25

Otydligt recept..

Näringsvärde per portion

Energi 1080 KJ / 260 kCal
Fett 20 g
Kolhydrater 15 g
Protein 6 g
Läs mer om näringsvärden