Alltså det här är så gott så att vi svimmar. Aubergine som gratineras i ugn med pastasås, fetaost och pankoströbröd - ja ni hör ju. Till det serveras kokt sommarpotatis, en fräsch sallad och en myntayoghurt som med bara två ingredienser skapar magi. Ät och njut, vänner!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
23 2022
Kontrollera noga innehållet i pastasåsen.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost och yoghurt
Gör mjölkproteinfri: byt ut fetaost mot mjölkproteinfritt ostalternativ och yoghurt mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ida-lotta
2021-09-21Supergott och enkelt!
Christina
2021-08-10Alltså! NEJ !!!!! Usch…..
Gordon
2021-07-13Ja det var riktigt gott men inte lika gott som när frugan gör sin vanliga Falukorv med Paprikasås och pannkakor. Då vet man att det blir mys i soffan. lyckades förövrigt inte riktigt göra receptet, väldigt svårt.