Alltså det här är så gott så att vi svimmar. Aubergine som gratineras i ugn med pastasås, fetaost och pankoströbröd - ja ni hör ju. Till det serveras kokt sommarpotatis, en fräsch sallad och en myntayoghurt som med bara två ingredienser skapar magi. Ät och njut, vänner!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2022
Kontrollera noga innehållet i pastasåsen.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost och yoghurt
Gör mjölkproteinfri: byt ut fetaost mot mjölkproteinfritt ostalternativ och yoghurt mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ingen höjdare, varför förstöra goda ingredienser så här
Gunilla
2022-07-08Pengarna tillbaks för denna tack, fullständigt oötligt
Göran
2022-06-07Supergott och enkelt!
Ida-lotta
2021-09-21