Dessa fetaostbiffar är en uppgraderad variant av färsbiffar. Sältan från fetaosten blir ett trevligt tillskott, och serverar du dem sen med en krämig mangosås, krispiga bönor och bulgur så har du en smakrik måltid att njuta av!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
47 2019
Kontrollera noga innehållet i såsen.
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd. Byt ut bulgur mot glutenfri bulgur, quinoa eller ris.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck och fetaost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och fetaost mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Kommentarer
Micaela
11/25/2019Gott men vet inte om jag tyckte såsen passade.
Anette
11/23/2019Tog vanligt kokt ris istället för bulgur.
Rosita
11/19/2019Blandade i citronskal och 1 msk timjan i färsen också. Jätte gott! God sås.