Smarriga färsspett med krämig äppelrisotto. Det mjuka riset får ta smak av crème fraiche, smakrik curry och syrliga äpplen. Serverad med en färgglad sallad blir rätten vacker och läcker.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: ersätt crème fraichen med iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: uteslut ägget och ta istället 1-2 msk vatten (för 4 port).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Agneta
2008-07-14Gott och mycket uppskattat av både mig och min 1-åring :o)
Iris
2008-07-11Tänker prova receptet. Det verkar gott, men jag försår inte varför man kallar crème fraiche för "fraichen". Det är en crème som ÄR fraiche (= ett adjektiv). Skriv då heller crèmen.
Margaretha
2006-11-15Mycket gott. Fräste schalottenlök med äpple och ris. Tillsatte även som föreslaget hönsbuljongtärning i riset.