Klassisk köttfärslimpa blir som ny tillsammans med söt och kryddig hemkokt chutney.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
9 2012
Läs noga ingrediensförteckningen på fonden.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber. Byt ut vetemjölet mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk och grädde samt laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och grädde mot havre-, ris- eller sojaalternativ. Använd mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: uteslut ägget.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Pia
2012-02-27Allt smakade gott! Håller med Peter Klasson om ordningen med matlagningen.
Peter
2012-02-27En fråga, varför skulle såsen göras i en stekpanna? Det finns ju ingen sky att använda? Sen skulle jag lagt äppelchutneyn först i receptet. Den tog längst tid att sno ihop.