Samtidigt som köttfärslimpan och blomkålen gör sig klar i ugnen värms den smakrika såsen med smak av zucchini och paprika. Servera sedan med nykokt ris, sås, blomkål och pumpafrön.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd eller po-fiber. Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck. Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Gör äggfri: uteslut ägget.
Gör så här
Tips
Häll pastasåsen i formen när det återstår 10 minuter av tiden.
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 3 av 5.
1010 personer har röstat
5 st
Kommentarer
Det här var verkligen inte gott. Varken aptitligt att titta på eller att äta. Köttfärsen smakade kokt och hade ingen smak alls då receptet endast sa salt och peppar, det var synd att jag inte lade till tex vitlök, sambal etc. Hela alltet med fröna och tomatsåsen...Nä. Jag åt några tuggor och slängde sen. Rekommenderas ej!
Thomas
2021-03-20
Jättegott efter vi lade en matsked Dijonsenap i färslimpan
Berit
2021-03-17
Vi kryddade med 1 msk gochugaru (koreansk chilipeppar) och två vitlöksklyftor. Supergott.
Kommentarer
Det här var verkligen inte gott. Varken aptitligt att titta på eller att äta. Köttfärsen smakade kokt och hade ingen smak alls då receptet endast sa salt och peppar, det var synd att jag inte lade till tex vitlök, sambal etc. Hela alltet med fröna och tomatsåsen...Nä. Jag åt några tuggor och slängde sen. Rekommenderas ej!
Thomas
2021-03-20Jättegott efter vi lade en matsked Dijonsenap i färslimpan
Berit
2021-03-17Vi kryddade med 1 msk gochugaru (koreansk chilipeppar) och två vitlöksklyftor. Supergott.
Kristina
2021-03-16