Färskpotatissallad med cajunkorv
Färskpotatissallad med cajunkorv är en fräsch middagsrätt som bjuder på kryddiga BBQ-korvar (i lagom storlek) tillsammans med mättande potatissallad av färskpotatis, rödlök, vitlök, olivolja, babyspenat och dijonsenap.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2013
Ingredienser
4 portioner
900 g färskpotatis
6 soltorkad tomat i olja
1 rödlök
1 msk dijonsenap
1 msk olivolja
2 msk vatten
1 vitlöksklyfta
salt
peppar
65 g babyspenat
2 förp BBQ cajun korv (à 240 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2444 KJ / 585 kCal
Fett35 g
Kolhydrater42 g
Protein22 g
Kommentar
Gott! Den varma potatisen gör sig fint i salladen, och ta vilka kryddade korvar som helst: enkelt och mycket smak :-)
Sten
2013-06-26