Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Färskpotatissallad med cajunkorv

Färskpotatissallad med cajunkorv är en fräsch middagsrätt som bjuder på kryddiga BBQ-korvar (i lagom storlek) tillsammans med mättande potatissallad av färskpotatis, rödlök, vitlök, olivolja, babyspenat och dijonsenap.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 25, 2013
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skrapa och skölj potatisen, dela och koka den mjuk i saltat vatten.
  2. Strimla tomaterna. Skala och skär löken i tunna klyftor.
  3. Lägg senapen i en stor skål. Tillsätt oljan lite i taget under vispning och vispa ner vattnet. Pressa i vitlöken och smaka av med salt och peppar. Vänd ner löken.
  4. Lägg den varma potatisen och tomaterna i skålen och vänd ner spenaten.
  5. Dela korven på längden och stek den i lite olja från tomaterna.
  6. Servera korven med salladen.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 900 g färskpotatis
  • 6 soltorkad tomat i olja
  • 1 rödlök
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk olivolja
  • 2 msk vatten
  • 1 vitlöksklyfta
  • salt och peppar
  • 65 g babyspenat
  • 2 förp BBQ cajun korv (à 240 g)
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2444 kJ / 585 kCal