Potatissallad med rucola och kassler
En utsökt sommarmåltid är denna potatissallad smaksatt med soltorkade tomater, rödlök och rucola. Säsongens färskpotatis passar bra ihop med den stekta kasslern.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2011
Ingredienser
4 portioner
900 g färskpotatis
5 soltorkad tomat i olja
2 rödlökar
65 g rucolasallad
1 msk dijonsenap
3 msk olivolja
2 msk vatten
1 vitlöksklyfta
salt
peppar
500 g kassler
1 msk smör eller margarin
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2285 KJ / 546 kCal
Fett21.7 g
Kolhydrater51.6 g
Protein24 g
Kommentarer
Jättegott blev det. Kan tänka mig att bjuda på detta, ev till nått annat än kassler också. Absolut kommer vi att göra detta fler gånger ... jammi!
Maria
2011-07-19Lite oljigt för min smak (efter både soltorkade tomater i olja och dressing gjord på i stort sett olja) men annars väldigt väldigt gott! Så gott så det blir både lunch och middag idag!
Oscar
2011-06-21