Färskostfylld röding med kantareller och pepparrot

Klockren festrätt med få ingredienser, men med otroligt mycket smak. Fyll rödingfiléer med en röra på färskost och hackade kantareller. Tillaga i ugnen och bjud med en rejäl hög färskriven pepparrot samt gärna ett par färska dillvippor. Gourmetklass!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2015

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1816 KJ / 434 kCal
Fett29 g
Salt1.77 g
Kolhydrater6 g
Protein36 g
Kommentarer
10 stEnkel och supergod! Uppskattas av alla vi bjudit.
Katarina
Enkel och supergod, uppskattas av alla vi bjudit!
Katarina
Mycket gott! Ta gärna mer stekta kantareller på. Jag insåg att det behöves något mer typ sås till så jag brynte 250 g smör som jag hällde mellan fiskbitarna. Det blev en lyckträff. Snåla inte med pepparroten! Thomas Helleblad
Thomas