Färskostfylld röding med kantareller och pepparrot

Klockren festrätt med få ingredienser, men med otroligt mycket smak. Fyll rödingfiléer med en röra på färskost och hackade kantareller. Tillaga i ugnen och bjud med en rejäl hög färskriven pepparrot samt gärna ett par färska dillvippor. Gourmetklass!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2015

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1816 KJ / 434 kCal
Fett29 g
Salt1.77 g
Kolhydrater6 g
Protein36 g
Kommentarer
10 stEnkel och supergod! Uppskattas av alla vi bjudit.
Katarina
Enkel och supergod, uppskattas av alla vi bjudit!
Katarina
Mycket gott! Ta gärna mer stekta kantareller på. Jag insåg att det behöves något mer typ sås till så jag brynte 250 g smör som jag hällde mellan fiskbitarna. Det blev en lyckträff. Snåla inte med pepparroten! Thomas Helleblad
Thomas
Ge till grisar!
Christina
Va fan!!!!! Förstör inte fin fisk så här./ Anders
Christina
Har ni något bra salladsgrönsaker till denna? Vi testar den ikväll men saknar lite av det gröna.
Jonas
Hej Jonas! Ursäkta sent svar. Du kanske hann laga maten redan men vi skulle rekommendera att exempelvis servera med grönsaker i säsong: brytbönor och andra färska bönor är gott att servera till röding! Hoppas att du gillade rätten! Hälsningar Elina
ICA-köket
Förslag på tillbehör (potatis & grönsaker) om man inte vill ha kokt potatis?
Lisa
en fundering, ska det verkligen vara 2 deciliter pepparrot?
Irene
Hej Irene! Ja, men om det inte är uppskattat kan ju alltid ta mindre, eller mer...Hälsningar Michelle
ICA-köket
Detta har blivit en riktig favorit, bjuden till både släkt o vänner, alltid lika uppskattad - enkel och urgod!
Anna
Så gott! Rekommenderas varmt, även till de som inte är så förtjusta i fisk :)
Martine