Färskost med rökt kalkon, äpple och ingefära
![Färskost med rökt kalkon, äpple och ingefära](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Det här tilltugget innehåller en unik kombination av krämig färskost, rökt kalkon, syrliga äppelbitar och het ingefära som blandas ihop och presenteras på till exempel crostinis eller knäckebröd.
![Färskost med rökt kalkon, äpple och ingefära](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
15 stycken
4 skivor rökt kalkon
1 litet äpple
125 g naturell färskost (max 10 %)
färsk ingefära
salt och peppar
t ex knäckebröd kavring, pumpernickel eller crostini till servering
För alla
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd/biscotti.
Gör laktosfri: använd laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut färskosten mot mjölkfritt mjukostalternativ. Servera mjölkfria bröd/kakor.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer