Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Färskost med mandelmassa och apelsin

Det blir inte mycket smidigare än såhär! Fräsch färskost får sällskap av riven mandelmassa och apelsinskal och tilltugget blir fulländat när röran placeras på biscottin med knapriga pistagenötter på toppen.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 15 stycken portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Riv mandelmassa och skal från apelsin. Blanda med färskost. Servera på biscotti, toppa med pistaschnötter.

För alla

Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd/biscotti.
Gör laktosfri: använd laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut färskosten mot mjölkfritt mjukostalternativ. Servera mjölkfria bröd/kakor.

Ingredienser

Portioner: 15 stycken
  • 100 g mandelmassa
  • skal från 1/2 apelsin
  • 125 g naturell färskost
  • biscotti
  • pistagenötter
Lägg till i inköpslistan