Färskost med ädelost och russin | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Färskost med ädelost och russin

Ett smidigt och snabbt sätt att tillreda ett välsmakande tilltugg är genom att blanda intensiv ädelost med smidig färskost och placera röran på till exempel kavring eller pumpernickel. Toppa aptitretaren med ett russin och den är klar att serveras.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 15 stycken portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Riv eller smula ädelost. Blanda med naturell färskost.
  2. Servera på t.ex. knäckebröd, kavring, pumpernickel eller crostini. Toppa med russin.

För alla

OBS! Ädelosten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd/biscotti.
Gör laktosfri: använd laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut färskosten mot mjölkfritt mjukostalternativ. Servera mjölkfria bröd/kakor.

Ingredienser

Portioner: 15 stycken
  • 50 g ädelost
  • 125 g naturell färskost
  • russin
  • knäckebröd kavring, pumpernickel eller crostini till servering
Lägg till i inköpslistan