Färskost med ädelost och russin

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Färskost med ädelost och russin

Ett smidigt och snabbt sätt att tillreda ett välsmakande tilltugg är genom att blanda intensiv ädelost med smidig färskost och placera röran på till exempel kavring eller pumpernickel. Toppa aptitretaren med ett russin och den är klar att serveras.

Färskost med ädelost och russin

Ingredienser

15 stycken
50 g  ädelost
125 g  naturell färskost
russin
knäckebröd kavring, pumpernickel eller crostini till servering

För alla

OBS! Ädelosten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd/biscotti.
Gör laktosfri: använd laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut färskosten mot mjölkfritt mjukostalternativ. Servera mjölkfria bröd/kakor.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Delikatessknäcke med ädelost och ugnsbakat fikon
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pepparkakswhoopie
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Smördegssnurror med ädelost och pepparkakskross
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spenatsallad med valnötter, russin och ädelost
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ädelost med äppelinkokta russin
Betyg 2.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med bacon, päron och ädelost
Betyg 4.6 av 5.
35 personer har röstat
Under 30 min att tillaga