Färskost med ädelost och russin
![Färskost med ädelost och russin](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ett smidigt och snabbt sätt att tillreda ett välsmakande tilltugg är genom att blanda intensiv ädelost med smidig färskost och placera röran på till exempel kavring eller pumpernickel. Toppa aptitretaren med ett russin och den är klar att serveras.
![Färskost med ädelost och russin](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
15 stycken
50 g ädelost
125 g naturell färskost
russin
knäckebröd kavring, pumpernickel eller crostini till servering
För alla
OBS! Ädelosten innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd/biscotti.
Gör laktosfri: använd laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut färskosten mot mjölkfritt mjukostalternativ. Servera mjölkfria bröd/kakor.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer