Färskorvar med tomat & kikärter
![Färskorvar med tomat & kikärter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64135/cf_259/farskorvar_med_tomat___kikarter.jpg)
Ett fräscht och smakrikt middagsalternativ! Blanda och stek fläsk- eller lammfärsen tillsammans med crème fraiche och blanda sedan bifftomat, kikärter och hackade valnötter tillsammans med citronjuice, spiskummin, ingefära, olivolja och persilja.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2002
![Färskorvar med tomat & kikärter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64135/cf_259/farskorvar_med_tomat___kikarter.jpg)
Ingredienser
4 portioner
400 g lammfärs eller fläskfärs
2 msk crème fraiche
salt och peppar
1 burk avsköljda kikärtor (à 400 g)
1 bifftomat
2 msk grovhackade valnötter
1/2 tsk spiskummin
1/2 tsk malen ingefära
2 msk citronjuice
1/2 dl olivolja
1/2 dl finhackad persilja
råa tunnskurna lökringar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer