Snygga vårrullar fyllda med smaskiga ingredienser kommer fort att uppskattas av dina gäster. Du fyller rispapper med bland annat champinjoner, vitkål och glasnudlar och serverar dem efter tillagningen med en salig sweet chilisås för bästa resultat.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2009
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg, men kontrollera alltid innehållet i färdiga produkter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Veronica
2020-06-06Tog verkligen inte bara 30 minuter! Men gott var det.
Redaktionen ICAse
2020-06-08Hej Veronica! Tack för din kommentar. Vi har nu uppdaterat tiden i receptet. Hälsningar Ulrika
Britt
2017-02-17Vill tipsa om hanteringen av rispapperet som var för mig mycket svårt. Jag lade helt enkelt rispapperet på fuktig handduk och penslade med kokhett vatten. Mycket smidigare.
Mattias
2014-05-08Väldigt gott och enkelt att göra när man fått in snittsen på det! <a href="http://bokii.se">bokii.se</a>