Välsmakande färska morgonbröd att bjuda familjen på. Lättbakade bullar som innehåller både linfrön och fiberhavregryn. Servera gärna varma med blåbärssmoothie.
Ingredienser
10 bullar
25
g
färsk jäst
3
dl
vatten eller mjölk
1
dl
kvarg (1 %)
1
tsk
salt
1/2
dl
hela linfrön
2
dl
fiberhavregryn
6
dl
vetemjöl
För alla
Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
67
15 st
Kommentarer
Lena
2020-12-31
Kan man byta ut kvargen mot något annat?
Linda
2020-08-31
Hej, hur länge ska bullarna jäsa om man vill grädda dem i ugnen direkt efter bakning?
Redaktionen ICAse
2020-09-15
Hej Linda! Ursäkta sent svar! De ska jäsa till dubbel storlek, det kan ta ca 60-90 minuter i rumstemperatur. Men håll koll på bullarna att de inte blir överjästa (platta). Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
Kommentarer
Lena
2020-12-31Kan man byta ut kvargen mot något annat?
Linda
2020-08-31Hej, hur länge ska bullarna jäsa om man vill grädda dem i ugnen direkt efter bakning?
Redaktionen ICAse
2020-09-15Hej Linda! Ursäkta sent svar! De ska jäsa till dubbel storlek, det kan ta ca 60-90 minuter i rumstemperatur. Men håll koll på bullarna att de inte blir överjästa (platta). Lycka till med bakningen! Hälsningar Elina
Mona
2018-12-05Jättegoda. Toppen.