Att baka bröd med grönsaker i degen ger ett saftigt och gott bröd. I detta brödrecept väljer du en av smaksättningarna rödbeta, morot eller spenat och rotselleri som du sedan smaksätter din grunddeg med. Resultatet blir ett rött, gult eller grönt bröd som passar utmärkt att rosta!
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.
Näringsvärdet beräknat på torrvikten på en limpa med rödbetor och vallmofrön som smaksättning.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Bakade med morot (utan gurkmeja). Blev väldigt saftigt och gott. Rekommenderas verkligen!
Frida
2022-11-06Bakade med rödbetor.Brödet höll sig saftigt, nästan som nybakat i flera dagar.
Susanne
2021-02-18Lätt att göra, gott med morot och havregryn. Tveksamt till gurkmejan, ger en lätt bismak. Nästa gång blir det utan!
Maria
2021-02-07