Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Färsk tortellini med rökt lax

Blanda kokt, ostfylld tortellini med riven ruccola och lägg upp i skål före du toppar med vackra laxskivor med rökig smak. Bjud på den färska tortellinin och rökta laxen ihop med till exempel krispiga rödlöksringar och gröna bönor.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka tortellinin enligt anvisning på paketet.
  2. Häll av vattnet och rör ner smöret. Riv ruccolan grovt och vänd ner pastan.
  3. Rör om försiktigt tills smöret smält. Krydda med salt och nymalen svartpeppar. Lägg upp i djupa tallrikar.
  4. Arrangera laxskivorna över tortellinin. Servera med en sallad av exempelvis gröna bönor och rödlöksringar.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 paket färsk ostfylld tortellini (à 250 g)
  • 2 msk smör
  • 1 kruka ruccolasallad
  • salt och svartpeppar
  • ca 150 g skivad rökt lax
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2602 kJ / 637 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden