Fettuccine är en färsk pasta som suger åt sig av den portvinssmakande svampsåsen och gör den här vegorätten extra krämig. Ta den svamp som finns tillgänglig, förvällda trattkantareller från frysen, kantareller på burk eller torkad svamp.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2014
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av grädde och matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ och matfett.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Paulina
2021-10-05Vilken färg skulle det vara på portvinet nu? Rött eller vitt?
Andreas
2021-07-11Vilken färg på portvinet?
Redaktionen ICAse
2021-07-12Hej Andreas! Tack för din fråga! Svar på din fråga kommer tyvärr att dröja pga semestertider. Hälsningar Elina
Johanna
2020-07-18Helt ok