Färsgryta med kokosmjölk och minimajs

Här serveras en lättlagad, thaidoftande fläskfärsgryta med kokosmjölk och panangcurry. Den smakrika panang gai curryn är en grundpelare i det thailändska köket och består bland annat av chili, citrongräs, koriander och kummin. Krispig minimajs och salladslök gör att rätten känns lätt och fräsch.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 39 2016

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2895 KJ / 692 kCal
Fett138 g
Salt2 g
Kolhydrater55 g
Protein32 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer