Färsfylld bakpotatis
Enkel och snabblagad för- eller varmrätt. Låt gästerna själva fylla sina bakade potatisar med en kryddig färsröra vid bordet och servera med en krispig grönsallad.
Ingredienser
4 portioner
4 bakpotatisar (à ca 250 g)
400 g köttfärs
1 msk olja
1 burk tomatsås med vitlök (à 420 g)
4 dl djupfrysta ärtor
1 tsk salt
1 - 1 1/2 tsk spiskummin
1 krm peppar
2 dl riven ost (max 17% fett)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2205 KJ / 524 kCal
Fett16.2 g
Kommentarer
Jag tog i mer spiskummin för jag tyckte det behövdes mer sting. Man skulle kunna byta ut ärtorna mot majs och då kan det användas till taco fyllning.
Annika
2004-01-16Mycket gott enkelt att laga. Verkligen bra för den som vill göra en rätt som går snabbt och blir smakrik.
Annika
2004-01-16