Bakad sardellpotatis

Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Bakad sardellpotatis

Imponera på dina gäster genom att piffa till den klassiska bakade potatisen. Du gröper ur innanmätet och blandar det med sardeller, olivolja och makalös parmesan och låter sedan smakerna berikas i ugnen innan den bakade sardellpotatisen kan serveras.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008

Bakad sardellpotatis

Ingredienser

4 portioner
4 bakpotatisar
130 g parmesan
10 - 12 sardeller
3 msk olivolja (gärna av s k jungfrutyp)
2 apelsiner

Gör så här

01:00:00
00:15:00
00:10:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.1 personer har röstat

Kommentar

Mycket smaskigt med smak av Italien. Vi uteslöt dock apelsinskalen, så blev receptet superenkelt att laga till.

Maria

2008-11-01

Testa liknande recept

Parmesan- och sardellsmör
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sardellsnurror
Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sardellkräm
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stá Spiritos sallad
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rostad schalottenlök med soltorkade tomater och bacon
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lax med basilika och sardeller på squash
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad