Bakad sardellpotatis

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
1
Bakad sardellpotatis

Imponera på dina gäster genom att piffa till den klassiska bakade potatisen. Du gröper ur innanmätet och blandar det med sardeller, olivolja och makalös parmesan och låter sedan smakerna berikas i ugnen innan den bakade sardellpotatisen kan serveras.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008

Bakad sardellpotatis

Ingredienser

4 portioner
4   bakpotatisar
130 g  parmesan
10 - 12   sardeller
3 msk  olivolja (gärna av s k jungfrutyp)
2   apelsiner

För alla

Fri från gluten.
Gör mjölkfri: ersätt osten med mjölkfritt alternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsmedlet E1105 Lysozym.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Mycket smaskigt med smak av Italien. Vi uteslöt dock apelsinskalen, så blev receptet superenkelt att laga till.

Maria

2008-11-01

Testa liknande recept

Fylld gratinerad bakpotatis
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bakad potatis med tonfiskröra
Betyg 3 av 5.
43 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Baconlindad ostfylld kycklingfilé
Betyg 3.7 av 5.
42 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bondkyckling med potatis, rosmarin och vitlök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Färsfylld bakpotatis
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ost- och polentafyllda paprikor
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga