Bakad sardellpotatis

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
1
Bakad sardellpotatis

Imponera på dina gäster genom att piffa till den klassiska bakade potatisen. Du gröper ur innanmätet och blandar det med sardeller, olivolja och makalös parmesan och låter sedan smakerna berikas i ugnen innan den bakade sardellpotatisen kan serveras.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2008

Bakad sardellpotatis

Ingredienser

4 portioner
4 bakpotatisar
130 g parmesan
10 - 12 sardeller
3 msk olivolja (gärna av s k jungfrutyp)
2 apelsiner

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Mycket smaskigt med smak av Italien. Vi uteslöt dock apelsinskalen, så blev receptet superenkelt att laga till.

Maria

2008-11-01

Testa liknande recept

Bondkyckling med potatis, rosmarin och vitlök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Parmesan- och sardellsmör
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Picknickbaguetter med fyllning
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sardellsmör
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sardellkräm
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ångad broccoli med sardellvinägrett
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga