Monsterpajer till Halloween

2
0
Monsterpajer till Halloween

För dig som har lite tid över till Halloween är dessa monsterpajer något att bita i. Pajskalen fyller du med en köttfärssås på bland annat tomatsås, lök och ketchup innan de täcks av ett deglock och gräddas. Köttfärspajen är busigt god.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2002

Monsterpajer till Halloween

Ingredienser

8 portioner

Pajskal

2 1/2 dl vetemjöl
1/2 krm salt
125 g smör
2 msk kallt vatten
2 äggulor till pensling

Busenkel köttfärssås

400 g köttfärs
1 gul lök (hackad)
2 msk olja
1 burk smakrik tomatsås (à 400 g)
1/2 dl ketchup
salt och peppar

För alla

Innehåller gluten, mjölk och ägg. 
Gör mjölkfritt: använd mjölkfritt margarin i stället för smör.
Gör äggfritt: uteslut penslingen helt eller pensla med mjölk i stället för äggulor.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer