Att krydda maten ordentligt är A och O i matlagning! Kvällens smaksättare ger dig massor av härliga smaker från Indien, och curryn blandas fint mot det milda i crème fraichen och mjölken. Blandfärsen blir saftig när den tillagas i grytan, och du äter allt ihop med ris och gurka.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2021
Kontrollera noga innehållet i kryddmixen.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj ris eller annat glutenfritt gryn.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av crème fraiche och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche och mjölk till mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Snabbt och lämpar sig bra som barnmat.
Kim
2021-04-24Ätbart men gör inte rätten igen. En av oss gillar inte curry.
Terese
2021-04-08Inte alls god, ingen av oss kunde äta upp trots att vi extrakryddade. Blandfärsen avgav massor av fett som inte blandade sig med vare sig creme fraiche eller ris. En fet hinna i både munnen och på tallriken och i stekpannan. Däremot den person i familjen som lagade detta med samma ingredienser fast med vegofärs var jättenöjd och tyckte det var smakrikt och allt blandade sig.
Jennie
2021-04-07