Färsbiffar med tomatrisoni
Sätt guldkant på vardagen med dessa ljuvliga färsbiffar med tomatrisoni. Genom att koka risoni med tomat och grönsaksbuljong blir den extra krämig och smakrik, och är det perfekta tillbehöret till de saftiga biffarna. Toppa med basilika och rivig ruccola.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2016
Ingredienser
4 portioner
Biffar
1/2 dl ströbröd
1 dl mjölk
1 ägg
1 tsk salt
2 krm peppar
1 tsk timjan
ca 500 g nötfärs
1 msk smör eller margarin
Tomatrisoni
3 dl risoni
5 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
1 burk körsbärstomater (à 400 g)
1 kruka basilika
65 g rucola
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2496 KJ / 594 kCal
Fett25.8 g
Salt3.59 g
Kolhydrater54.4 g
Protein36.2 g
Kommentarer
Ingen hit. Smaklöst och torrt.
Maria
2023-04-23Mer vatten! Bränner lätt när det bara är 5dl vatten, annars mycket gott.
Agnes
2016-10-09