Pasta Bolognese med paprika- och rucolasallad

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Pasta Bolognese med paprika- och rucolasallad

Genvägen till det italienska köket hittar du i den färdiga grytbasen Bolognese som tillsammans med nötfärs blir en smakrik pastasås. Servera med en fräsch och snabb sallad gjord på paprika och rucola.

Pasta Bolognese med paprika- och rucolasallad

Ingredienser

4 portioner
500 g  nötfärs
1 msk  olja
500 ml  grytbas bolognese
salt och peppar
500 g  färsk naturell pasta (gärna fettuccine)
1   röd eller gul paprika
65 g  rucola

För alla

Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri färsk pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Snabblagad köttfärspaj med sallad
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med salami, mozzarella och rucolasallad
Betyg 4.4 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med potatissallad
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Falafel med hummus och matvetesallad
Betyg 2.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pulled pork med tortillabröd, coleslaw och sallad
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tomatsoppa med mozzarella och baguette
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga