Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Enkel

Pasta Bolognese med paprika- och rucolasallad

Genvägen till det italienska köket hittar du i den färdiga grytbasen Bolognese som tillsammans med nötfärs blir en smakrik pastasås. Servera med en fräsch och snabb sallad gjord på paprika och rucola.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt på en kastrull med vatten till pastan.
  2. Stek färsen i en i olja i en stekpanna. Blanda ner grytbasen enligt anvisningen på förpackningen. Smaka ev. av med salt och peppar.
  3. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Ansa och skär paprikan i bitar. Blanda den med rucolan.
  4. Servera pastan med sås och rucolasallad.

För alla

Innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri färsk pasta.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 500 g nötfärs
  • 1 msk olja
  • 500 ml grytbas bolognese
  • salt och peppar
  • 500 g färsk naturell pasta (gärna fettuccine)
  • 1 röd eller gul paprika
  • 65 g ruccola
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer