Färsbiffar med majs och paprikasalsa
Saftiga färsbiffar som får ett extra piff av gyllene små majskorn. Biffarna steks först i en panna tills de får en god stekyta och gräddas sedan en kort stund i ugnen. Servera dem med den delikata paprikasalsan och ert favoritgryn eller fluffigt ris.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2016
Ingredienser
4 portioner
4 port ris eller annat gryn
Färsbiffar
1 burk majskorn (à 150 g)
1/2 dl ströbröd
1/2 dl mjölk
ca 500 g blandfärs
1 ägg
1/2 tsk salt
1 krm peppar
1 msk paprikapulver
1 msk olja
Salsa
1 gul paprika
1 förp chunky salsa (à 300 g)
1 huvudsallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2434 KJ / 582 kCal
Fett22 g
Salt2.35 g
Kolhydrater59.8 g
Protein33.7 g
Kommentarer