Färsbiffar med balsamvinägerstekt svamp

Betyg 3.8 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Färsbiffar med balsamvinägerstekt svamp

Färsbiffar går hem hos de flesta. Här äts dem med ett klassiskt tillbehör så som potatismos, och ett lite mera modernt tillbehör; balsamvinägerstekt svamp. Låt färska champinjoner stekas med lök och balsamvinäger. Ett perfekt tillbehör till biffar helt enkelt.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2023

Färsbiffar med balsamvinägerstekt svamp

Ingredienser

4 portioner

Mos

900 g mjölig potatis
2 1/2 dl mjölk
1 msk smör

Biffar

1 ägg
1/2 dl mjölk
2 msk ströbröd
1 vitlöksklyfta
ca 500 g nötfärs
1/2 tsk salt
2 krm peppar
1 msk olja

Svamp

250 g färska champinjoner
1 gul lök
1 msk smör eller olja
2 msk balsamvinäger eller soja
1/2 förp cosmopolitansallad eller annan krispig sallad

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

7 st
  • Tacksam för svenskt kött! Var gott i överlag!

    Louise

  • Jätte gott!

    Eva

  • Mycket gott!

    Rosita

Näringsvärde per portion

Energi2547 KJ / 608 kCal
Fett27 g
Salt3.3 g
Kolhydrater52 g
Protein37 g

Testa liknande recept

  • Pannbiff i tomatsås
    Betyg 1.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad