Att tillaga små färsbullar i långpanna är smidigt och sköter sig nästan helt själv i ugnen. Här får de även ugnsrostas ihop med lite rotfrukter så som morötter, potatis och rödlök och äts sedan ihop med en enklare kräm gjord på crème fraiche och chilisås.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
37 2020
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri rostad lök och glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Sandra
2022-02-19Gillade enkelheten att allt blir klart på samma plåt. Smart att bara klicka ut färsen och att man inte behöver hacka löken, super en fredag när man kommit hem från jobbet och vill att det ska gå snabbt och enkelt!
Marika
2021-04-27Varför står det salt två gånger på färsen?
Redaktionen ICAse
2021-05-11Det var en bra fråga :). Tack Marika för att du uppmärksammade oss på detta. Nu har vi fixat till receptet. Hoppas det ska smaka. Hälsningar Ulrika
Deborah
2020-11-04Ett recept i min smak. Jättegott och samtidigt lättlagat. Skönt att slippa stekos när man får allt färdigt i ugnen istället. Deborah