Att tillaga små färsbullar i långpanna är smidigt och sköter sig nästan helt själv i ugnen. Här får de även ugnsrostas ihop med lite rotfrukter så som morötter, potatis och rödlök och äts sedan ihop med en enklare kräm gjord på crème fraiche och chilisås.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 38 2022
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd. Välj glutenfri rostad lök.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölk och crème fraiche mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lättsamt med allt på samma plåt men biffarna behöver kryddas mer. De var lite smaklösa.
Rosita
2022-09-22Bra smakkombination med ugnsrostade rotfrukter och färsbiffar. Använde Sriracha Chili-sås, både i crème fraichesåsen och direkt.
Carl
2022-09-20Gillade enkelheten att allt blir klart på samma plåt. Smart att bara klicka ut färsen och att man inte behöver hacka löken, super en fredag när man kommit hem från jobbet och vill att det ska gå snabbt och enkelt!
Sandra
2022-02-19