Fänkålsfritters med löjrom och smetana

Inled festmiddagen, eller nyårsmenyn, men frasiga fritters. En klassiker på nytt sätt där vi blandar riven fänkål med potatis och steker riktigt krispigt. Servera med löjrom och smetana, en tjock, syrad grädde som påminner om crème fraiche. Ljuvliga smaker!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2015

Gör så här
Dagen före festen
00:02:00
Ca 30 minuter före servering
00:30:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1434 KJ / 343 kCal
Fett24 g
Salt1.8 g
Kolhydrater14 g
Protein16 g
Kommentarer
6 stVäldigt goda!
Pernilla
Funkar jättefint att laga i våffeljärn, blir dessutom riktigt vackert.
Carina
Krispigt och gott
Elisabet
Hej Elisabeth! Konstigt att du ej kan läsa kommentarerna... Prova gärna en annan webläsare eller ngn annans dator och se om du får samma problem? Hälsningar Michelle
Ica-köket
Att steka något frasigt som innehåller så pass mycket parmesan ger en lätt bränd ostsmak. Tar överhand och dödar de mer finstämda smakerna. En vanlig toast smakar tom bättre eller varför inte rösti eller raggmunk. Misslyckat recept. Slöseri på smarrig löjrom. Trist!
Magnus
Varför kan jag inte läsa kommentarerna?
Elisabeth