Fänkål med vete och dill

Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fänkål med vete och dill

Enkel och charmerande rätt av fänkål med vete och dill. Annorlunda tillbehör med behagliga smaker. Frisk dressing förhöjer smaken ytterligare på denna fräscha och lättlagade rätt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007

Fänkål med vete och dill

Ingredienser

4 portioner
1 dl matvete
2 små fänkålsstånd
1/2 kruka dill till garnering

Dressing

skal av 1 citron
juicen av 1/2 citron
2 msk olivolja
2 krm salt
1 krm peppar

Gör så här

00:05:00
00:20:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi664 KJ / 159 kCal
Fett7 g
Salt0.7 g
Kolhydrater15 g
Protein5 g

Testa liknande recept

  • Räk- och äggsallad med citrondressing
    Betyg 4.4 av 5.34 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Laxrulle med pepparrot & citron
    Betyg 2.9 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad