Falukorvswok med bambuskott

I den här rätten möts Sverige och Asien i en härlig mix. Den svenska falukorven wokas tillsammans med paprika och bambuskott och kryddas med typiskt asiatiska smaker som ingefära och sambal oelek. Till detta kokta risnudlar.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 10 2012

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2917 KJ / 697 kCal
Fett35.5 g
Kolhydrater74.5 g
Protein18 g

Kommentarer
5 stFantastiskt gott, kommer jag absolut göra om.
Mikael
Det här receptet kan nog vara bland det äckligaste jag har ätit :/ kommer inte laga det igen...
Nicklas
Supergott😀
Marita helen
Riktigt god wook då man kryddar på med lite extra Sambal. Jag tog en extra tesked och det blev riktigt bra.
Leif
Eftersom vi inte ville ha det jättestarkt blandade jag ut 0,5 tsk sambal oleak med ca 1msk chilisås, blev starkt men inte samma hetta som innan.
Ulrika