Med smaksatt tomatkross, zucchini och paprika blir falukorven till en smakrik och billig gryta som går riktigt snabbt att få till. Servera med pasta eller ris och en stor sallad.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2017
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg om lämpliga tillbehör serveras till.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Marcus
2023-01-19Tog cirka:50 min + Stod 1 lök tog 5st Stod rapsolja tog kokosolja God och snabb mat. Nästa gång som jag gör så kan jag göra lite bättre. Hade även en skvätt vin i man kan ha det som man har hemma. Servera med kokt ris till. Stod tärna ingredienserna jag skiva #thuglife
Peter
2022-10-02Jag tyckte inte att det räckte med 5 minuter puttrande för att få korven tillräckligt klar (korven vill man ogärna bryna för mycket) och hela receptet är rätt så vattnigt. Det är inte fel att tillsätta något mer om man vill få det hela snäppet mer krämigt, men låter man det vara vattnigt så passar det utmärkt med ris till.
Ulrika
2022-09-17Gott, men tillsatte créme fraîche och cayennepeppar