Eva-Karins crabfishröra

Betyg 3.4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Eva-Karins crabfishröra

Eva-Karins crabfishröra är en enkel och lättlagad röra av hackad surimi, rödlök, crème fraiche och hackad persilja. Servera den goda och fräscha crabfishröran på rostat bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2004

Eva-Karins crabfishröra

Ingredienser

8 st
8 stavar crabfish (surimi)
1 liten rödlök
2 dl crème fraiche
hackad persilja
8 brödskivor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

Mycket bra som förrätt till lax eller dylikt

Lennart

2006-02-17

Testa liknande recept

Fläskfilésandwich
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rökt lax & avokado sandwich
Betyg 3 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pizza bianco med svartkål och ädelost
Betyg 4.4 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Roquefortfylld potatis
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lax- och romtårta
Betyg 4.1 av 5.75 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Löjromspotatis
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad