Eva-Karins crabfishröra

Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat
1
Eva-Karins crabfishröra

Eva-Karins crabfishröra är en enkel och lättlagad röra av hackad surimi, rödlök, crème fraiche och hackad persilja. Servera den goda och fräscha crabfishröran på rostat bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2004

Eva-Karins crabfishröra

Ingredienser

8 st
8   stavar crabfish (surimi)
1   liten rödlök
2 dl  crème fraiche
hackad persilja
8   brödskivor

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd och kontrollera innehållet i Crab sticks.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i Crab sticks och välj en äggfri.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör laktosfri: byt till laktosfri crème fraiche.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
8 personer har röstat

Kommentar

Mycket bra som förrätt till lax eller dylikt

Lennart

2006-02-17

Testa liknande recept

Fläskfilésandwich
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökt lax & avokado sandwich
Betyg 3 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza bianco med svartkål och ädelost
Betyg 4.4 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Löjromspotatis
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Roquefortfylld potatis
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lax- och romtårta
Betyg 4 av 5.
73 personer har röstat
Över 60 min att tillaga