Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Eva-Karins crabfishröra

Eva-Karins crabfishröra är en enkel och lättlagad röra av hackad surimi, rödlök, crème fraiche och hackad persilja. Servera den goda och fräscha crabfishröran på rostat bröd.

Detta är ett recept från Buffé nr 9, 2004
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Hacka crabfish/surimi och rödlök. Blanda med crème fraiche och hackad persilja. Smaka av med salt och peppar.
  2. Rosta brödskivor, skär bort kanterna. Klicka röran på brödskivorna och garnera med en citronskiva.

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd och kontrollera innehållet i Crab sticks.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i Crab sticks och välj en äggfri.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör laktosfri: byt till laktosfri crème fraiche.

Ingredienser

Portioner: 8 st
  • 8 stavar crabfish (surimi)
  • 1 liten rödlök
  • 2 dl crème fraiche
  • hackad persilja
  • 8 brödskivor
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?