Eva-Karins crabfishröra

Betyg 3.4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Eva-Karins crabfishröra

Eva-Karins crabfishröra är en enkel och lättlagad röra av hackad surimi, rödlök, crème fraiche och hackad persilja. Servera den goda och fräscha crabfishröran på rostat bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2004

Eva-Karins crabfishröra

Ingredienser

8 st
8 stavar crabfish (surimi)
1 liten rödlök
2 dl crème fraiche
hackad persilja
8 brödskivor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.8 personer har röstat

Kommentar

Mycket bra som förrätt till lax eller dylikt

Lennart

2006-02-17

Testa liknande recept

Fläskfilésandwich
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rökt lax & avokado sandwich
Betyg 3 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pizza bianco med svartkål och ädelost
Betyg 4.4 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lax- och romtårta
Betyg 4.1 av 5.75 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Roquefortfylld potatis
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Löjromspotatis
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad