Libapizza med råkorv, sparris och basilika

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
4
Libapizza med råkorv, sparris och basilika

En frasig och supergod pizza på färdigbakat bröd som går fort att laga. Libabröd är ett libanesiskt tunt bröd, men du kan även använda färdigbakad pizzabotten, tortillabröd eller annat tunnbröd. Blir en höjdare på buffébordet.

Libapizza med råkorv, sparris och basilika

Ingredienser

10 portioner
2   gul lök
12   gröna sparrisar
300 g  färsk råkorv (gärna anchochili & svartpeppar)
2   libabröd eller stenugnsbakade pizzabottnar
2 dl  crème fraiche
3 dl  riven ost
svartpeppar från kvarnen
1   kruka basilika

För alla

Läs noga innehållsförteckningen på korven.
Fri från ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj en glutenfri pizzabotten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

W2ww

Benny

2020-10-24

W. W4w42w webbplats 2 dcf. W w2w2w w2wcw w2w w32wfc. Wwww ww wwwwwwww34w2wwww2wwwwwwww

Benny

2020-10-24

S2w2

Benny

2020-10-24

Näringsvärde per portion

Energi1409 KJ / 336 kCal
Fett17 g
Salt0.97 g
Kolhydrater31 g
Protein13 g

Testa liknande recept

Pizza bianco med sparris
Betyg 4.2 av 5.
40 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Pizza med kronärtskocka, champinjoner och skinka
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Portabellopizza med prosciutto och ruccola
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pizza med tomatsås och prosciutto cotto
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grekisk pizza med kronärtskocka, fetaost och oregano
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga