Libapizza med råkorv, sparris och basilika

2
4
Libapizza med råkorv, sparris och basilika

En frasig och supergod pizza på färdigbakat bröd som går fort att laga. Libabröd är ett libanesiskt tunt bröd, men du kan även använda färdigbakad pizzabotten, tortillabröd eller annat tunnbröd. Blir en höjdare på buffébordet.

Skriv ut
Libapizza med råkorv, sparris och basilika

Ingredienser

10 portioner
2
gul lök
12
gröna sparrisar
300 g
färsk råkorv (gärna anchochili & svartpeppar)
2
libabröd eller stenugnsbakade pizzabottnar
2 dl
crème fraiche
3 dl
riven ost
-
svartpeppar från kvarnen
1
kruka basilika

För alla

Läs noga innehållsförteckningen på korven.
Fri från ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj en glutenfri pizzabotten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Benny

10/24/2020

W2ww

Benny

10/24/2020

W. W4w42w webbplats 2 dcf. W w2w2w w2wcw w2w w32wfc. Wwww ww wwwwwwww34w2wwww2wwwwwwww

Benny

10/24/2020

S2w2

Näringsvärde per portion

Energi 1409 KJ / 336 kCal
Fett 17 g
Salt 0.97 g
Kolhydrater 31 g
Protein 13 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept