Barnsligt enkla vegobullar på kidneybönor och potatis. Ihop med lite ägg, ströbröd och kryddor får du både en krispig yta och mumsig smak. Tänk att det kan vara såhär enkelt att göra ovo-vegetariska bullar från grunden.
Innehåller ägg. Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria makaroner, glutenfritt ströbröd och glutenfritt rostad lök.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jan
2/5/2020Lydde rådet att ta lite mer salt o lök. Mycket goda vegobullar, men det är viktigt att göra dem ganska små, så att de blir riktigt krispiga. En höjdare!
Maria
4/1/2019Helt ok, men mera kryddor skulle göra att de blir mera tillalande samt en god sås till, kanske en tomatsås
Anne
4/1/2019Dårligt med smak, hade i lite x-tra salt vid tillagning ,men kunde nog tagit mera av både salt och lök kansk