Barnsligt enkla vegobullar på kidneybönor och potatis. Ihop med lite ägg, ströbröd och kryddor får du både en krispig yta och mumsig smak. Tänk att det kan vara såhär enkelt att göra ovo-vegetariska bullar från grunden.
Innehåller ägg. Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria makaroner, glutenfritt ströbröd och glutenfritt rostad lök.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Bra recept! Tillsatte riven parmesan och saltade med japansk soja ist för salt och det blev superbra.
Greta
2023-03-19Supergoda vegobullar!!! (Råkade missa att ha i potatis dock….så det får jag ha i nästa gång.) Men OJ SÅ GOTT!!!
Christel
2022-10-15NEJ åter nej. Äckligt!
Christina
2021-11-06